Konobar
Konobari rade u djelatnostima ugostiteljsko-turističkog gospodarstva. Obavljaju pripremne radove, održavaju sredstva, uređaje i inventar ugostiteljskog posluživanja, postavljaju stolove, poslužuju sve vrste jela prema sustavima koji su uobičajeni kod nas i u svijetu, služe se ustaljenim evidencijama i dokumentacijom za ponudu jela i pića. Prihvaćaju goste, primaju narudžbu, poslužuju ga, naplaćuju uslugu i ispraćaju. Konobar se može zaposliti u ugostiteljstvu svih kategorija, a može voditi i obiteljski posao. Obrazovanje za ovo zanimanje traje tri godine.
NASTAVNI PROGRAM ZA PROGRAM KONOBAR
Tražilica
e-Dnevnik
Vremenska prognoza
Kalendar
« Siječanj 2025 » | ||||||
Po | Ut | Sr | Če | Pe | Su | Ne |
30 | 31 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 |
6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |
13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 |
20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 |
27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 1 | 2 |
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
Korisni linkovi
Državna matura |
Projekti |
Dnevni tisak |
Ostalo |