Konobar
Konobari rade u djelatnostima ugostiteljsko-turističkog gospodarstva. Obavljaju pripremne radove, održavaju sredstva, uređaje i inventar ugostiteljskog posluživanja, postavljaju stolove, poslužuju sve vrste jela prema sustavima koji su uobičajeni kod nas i u svijetu, služe se ustaljenim evidencijama i dokumentacijom za ponudu jela i pića. Prihvaćaju goste, primaju narudžbu, poslužuju ga, naplaćuju uslugu i ispraćaju. Konobar se može zaposliti u ugostiteljstvu svih kategorija, a može voditi i obiteljski posao. Obrazovanje za ovo zanimanje traje tri godine.
NASTAVNI PROGRAM ZA PROGRAM KONOBAR
Tražilica
e-Dnevnik
Vremenska prognoza
Kalendar
« Travanj 2025 » | ||||||
Po | Ut | Sr | Če | Pe | Su | Ne |
31 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 |
7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 |
14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 |
21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 |
28 | 29 | 30 | 1 | 2 | 3 | 4 |
5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |
Korisni linkovi
Državna matura |
Projekti |
Dnevni tisak |
Ostalo |