Kuhar
Kuhari pripremaju sve vrste hladnih i toplih jela i slastica. U okviru prigotavljanja jela naručuju sirovine, namirnice i poluproizvode, primaju naručenu robu, skladište je i čuvaju od kvarenja, ustrojavaju rad kuhinje, sudjeluju u svim dijelovima tehnološkog postupka prigotavljanja jela. Uz kuharske vještine moraju posjedovati spremnost u primjeni standarda u obrocima, primjeni zdrave, dijetalne i makrobiotske prehrane i razvoj prije svega hrvatske nacionalne kuhinje, kao i kuhinje drugih zemalja. Mogu se zaposliti u ugostiteljstvu svih vrsta kategorija i prehrambenoj industriji, a mogu voditi i obiteljski posao. Obrazovanje za ovo zanimanje traje tri godine.
NASTAVNI PROGRAM ZA PROGRAM KUHAR
Tražilica
e-Dnevnik
Vremenska prognoza
Kalendar
« Siječanj 2025 » | ||||||
Po | Ut | Sr | Če | Pe | Su | Ne |
30 | 31 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 |
6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |
13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 |
20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 |
27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 1 | 2 |
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
Korisni linkovi
Državna matura |
Projekti |
Dnevni tisak |
Ostalo |